Announcement

Collapse
No announcement yet.

Reporting Service Packs

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • cmccullough
    Guest replied
    Re: Reporting Service Packs

    Send a copy of your ini file and DirectoryQueries.CFG to [email protected] so we can better see what you have configured.

    There is a service pack entry in AD, but this information can also be retrieved directly from each computer, and is included in the output of the Hot Fixes and Patches export I had you run.

    Leave a comment:


  • jfrancis1
    replied
    Re: Reporting Service Packs

    I can get hotfixes successfully but isnt that getting the information from the PCs while service packs is coming from AD? I can get the Service Pack information from each of the PCs individually in Hyena but not using Exporter pro. I also tried to get SP information for PCs in the computers container with the same results- headings only

    Leave a comment:


  • cmccullough
    Guest replied
    Re: Reporting Service Packs

    Try another export but using the Registry->Hot Fixes & Patches export rather than the Active Directory export you are using.

    Does this give you data in your output file?

    Leave a comment:


  • jfrancis1
    replied
    Re: Reporting Service Packs

    I was also concerned that it couldnt find any PCs as our PCs are in an OU not the computers container. So I have selected the PCs in 2 ways 1. Via Containers/OUs and also 2.Via computers
    Using Exporter Pro I have selected Active Directory, Object Type filter- Computers or containters/OUs
    Using all or some of the 'Computer Attributes'. I think I have tried about all the combinations but still no output

    Leave a comment:


  • cmccullough
    Guest replied
    Re: Reporting Service Packs

    Give us all the details of what steps you are taking to run this, what options you have configured, etc.

    Typically, a blank output file indicates that it isn't finding any computers to export data from.

    Leave a comment:


  • jfrancis1
    started a topic Reporting Service Packs

    Reporting Service Packs

    When I run a report using Hyena 5.7 to find Service pack levels. The report is empty - headings only. Any suggestions as to what is wrong.
Working...
X