Announcement

Collapse
No announcement yet.

%COMPUTER_PATH% blank in Export

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • %COMPUTER_PATH% blank in Export

    First of all, kudos for keeping Hyena head and shoulders above other products.

    I am trying to export ALL Server in the Domain and the software installed on each. I realize this is a default setting and should be easy. Running the export was no problem. The resulting TXT file gave me more than 1MB of info, with no system names in it.

    Any ideas?

    [This message has been edited by foutchj (edited 04-05-2004).]

  • #2
    Re: %COMPUTER_PATH% blank in Export

    Make sure you have a Registry Value Name of %OBJECT_PATH%. If not, click the Add button and find it in the list.

    Comment


    • #3
      Re: %COMPUTER_PATH% blank in Export

      Thanks for the response. That was fast. I was just coming back to say that I had the %COMPUTER_PATH% to %OBJECT_PATH% and it was working.

      Once again,Thanks. Hyena rocks.

      Comment


      • #4
        Re: %COMPUTER_PATH% blank in Export

        Assuming that you are using Exporter Pro, modify the registry template for exporting installed software. On the template Properties dialog, click Add... for the registry values, then click the Lookup Symbol button and insert the %OBJECT_PATH% symbol. This is probably what you want.

        The new templates automatically include this symbol so you must have an older 5.7 install.
        Kevin Stanush
        SystemTools Software Inc.

        Comment

        Working...
        X