Announcement

Collapse
No announcement yet.

Exporter Pro Command Line Error

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Exporter Pro Command Line Error

    Hello...

    Whenever I attempt to run the Exporter Pro from the command line, I receive an error stating that I'm missing an "ObjectFile" setting in the configuration file.

    The ObjectFile parameter is there and the export works just fine when I run it from the GUI, but just not from the command line.

    I get the same error in both the release version and the latest beta version of Hyena / Exporter Pro. Any ideas? Thanks!

    -Hani

  • #2
    Re: Exporter Pro Command Line Error

    Send a copy of your configuration file to [email protected] and we'll see if we can duplicate this. Also, in Exporter go to Help->About SystemTools Exporter Pro and let us know what version you are now running.

    Comment


    • #3
      Re: Exporter Pro Command Line Error

      <div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">Originally posted by cmccullough:
      <span style="font-weight: bold">Send a copy of your configuration file to [email protected] and we'll see if we can duplicate this. Also, in Exporter go to Help->About SystemTools Exporter Pro and let us know what version you are now running.</span></div></div>

      Hello,

      I have the same problem as Hani had.
      My version of Hyena is: 6.5v.
      I try to run Exporter Pro from de command line and get the same error.
      Normal operation of Exporter Pro gifs the right result. But now I try to schedule it using the command line function.

      Thanks in advance........

      Comment


      • #4
        Re: Exporter Pro Command Line Error

        Go ahead and send your configuration file and the exact syntax you are using when you schedule it to [email protected].

        Comment


        • #5
          Re: Exporter Pro Command Line Error

          Did write the mail. But finally find out what went wrong. So didn't need to send it.
          So what went wrong:

          From the helpfile I took:
          stexport.exe /CONFIG=Path\Configuration_File_Name.INI

          The line I used, which went wrong:
          stexport.exe /CONFIG=Path\HYENA_EXPORT.INI

          I thought "Path" would go the default pad, but that was not the case.

          The one that work:
          stexport.exe /CONFIG="C:\Program Files\Hyena\HYENA_EXPORT.INI"

          Still thanks for your effort...

          Roel

          Comment


          • #6
            Re: Exporter Pro Command Line Error

            I am also having this problem.

            Am sending mail with config file and syntax.

            Running version 7.5B

            Comment

            Working...
            X