Announcement

Collapse
No announcement yet.

folders not being created

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • priorpark
    replied
    Re: folders not being created

    Thanks - what a great forum! I might even get home on time tonight...

    cheers

    Andy

    Leave a comment:


  • cmccullough
    Guest replied
    Re: folders not being created

    That is the proper syntax for that field. You must give it the full path to the location you want the directory created.

    Leave a comment:


  • priorpark
    replied
    Re: folders not being created

    Fantastic - worked great! Could you explain why?

    Thanks again

    Andy

    Leave a comment:


  • cmccullough
    Guest replied
    Re: folders not being created

    Change your Share Directory Remote Mask to:

    \\server\d$\users\%username%

    Let us know what that does.

    Leave a comment:


  • priorpark
    started a topic folders not being created

    folders not being created

    Hey all,

    Please forgive the reallly basic question which I'm sure has been covered ad nauseum..

    I've bulk created a number of users using Win2k's "Adduser.exe" utility and now want Hyena to create all the home directories and sort out the shares and security.

    I've set up my home directory template using the "\\servername\%username%" convention, set the share directory local mask to "d:\users\%username%" and the remote mask to "\\servername\%username%".

    In the user properties I then set the "profile - connect" box to "\\servername\%username", get prompted for the template, then get the error:

    "unable to create directory: Error 53, network path was not found"

    and no new home directory folders have been created.

    Any help really appreciated!

    Andy
Working...
X