Announcement

Collapse
No announcement yet.

Trying to export

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Trying to export

    We are getting ready to upgrade a large NT 4.0 server tonight to W2K. I wanted to user Heyna to backup all my user info. I was thinking I could just export all the server data. That way in case of a total rebuild I would have all my data. When I try and export, I am not able to do anything past the general screen without getting the following error message. I have tried adding the server name I am trying to export as well as the domain.

    "Domain name not in domain list"

    I have added the domain to the ini file and still get the same error.

    thanks.

  • #2
    Re: Trying to export

    What version of Hyena are you using?

    Comment


    • #3
      Re: Trying to export

      4.0.1

      [This message has been edited by 97_Jeeper (edited 01-25-2002).]

      Comment


      • #4
        Re: Trying to export

        Go to File->Add Domain and add your domain again.

        Then go back into File->Export and see if this domain is in the Domain to export list at the bottom of the General tab.

        Comment


        • #5
          Re: Trying to export

          that got it.

          Thanks!

          Comment


          • #6
            Re: Trying to export

            Ok...it is possible to only export 1 servers info? Looks to me like it wants to export the entire domain.

            thanks.

            Comment


            • #7
              Re: Trying to export

              For this you will need to use the command line version of exporter.exe located in your Hyena directory.

              The syntax for it is:

              exporter.exe .\export.ini domain computer

              Comment


              • #8
                Re: Trying to export

                OK..got it. Thanks.

                Comment

                Working...
                X