Announcement

Collapse
No announcement yet.

Exchange 5.5 Issues in Hyena 6.2.0

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Guest's Avatar
    Guest replied
    Re: Exchange 5.5 Issues in Hyena 6.2.0

    Let us know if you still have the other two problems after trying the patch, and if so send screen shots of your configuration and errors to [email protected].

    Leave a comment:


  • cgorme
    replied
    Re: Exchange 5.5 Issues in Hyena 6.2.0

    Thank you for the response. I will try the update.

    If you need or want any further information about these errors please let me know.

    Leave a comment:


  • kstanush
    replied
    Re: Exchange 5.5 Issues in Hyena 6.2.0

    We hope to release an update for v6.2 by the end of the week. This would at least fix problem #1. If you want, you can get a patch now by downloading:
    http://www.systemtools.com/download/hyena62b.zip

    Let us know if you download this and if your Tools->Settings->Exchange 5.5 dialog reappears.

    We'll provide another reply for some possible fixes for problems 2 & 3

    Leave a comment:


  • cgorme
    started a topic Exchange 5.5 Issues in Hyena 6.2.0

    Exchange 5.5 Issues in Hyena 6.2.0

    I am having several Exchange problems since upgrading to Hyena 6.2. I am using XP SP2 and the Exchange server is a W2K SP4 box with Exchange 5.5 SP4

    1. Exchange 5.5 Option under Tools-->Setting is missing, but Exchange 200x is still there.

    2. When clicking on the Container button to set the Default Microsoft Exchange Recipients Container Hyena crashes. The ModName is mailumx.dll under the Send Error Report to Microsoft.

    3. Occasionally I will get a "MAPI was unable to laod the information service emsabp.dll" error, but the Exchange Administrator program is working perfectly.

    Help.

    Thank you.
Working...
X