Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mailbox properties problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • adija
    replied
    Re: Mailbox properties problem

    Thx alot.
    It works like a charm.

    Leave a comment:


  • kstanush
    replied
    Re: Mailbox properties problem

    This is a bug. To get a patch, download:
    http://www.systemtools.com/download/hyena57d_e.zip

    Leave a comment:


  • adija
    replied
    Re: Mailbox properties problem

    Hi.
    It is disabled.It wasn't enabled at the beginning.
    By the way-it happens on every computer here that runs Hyena.
    X file....

    Leave a comment:


  • Guest's Avatar
    Guest replied
    Re: Mailbox properties problem

    If you go to Tools->Settings->Exchange 200x, do you have that enabled? If so, disable it and restart Hyena and let us know if you have the same problem.

    Leave a comment:


  • adija
    started a topic Mailbox properties problem

    Mailbox properties problem

    Hi.
    On my Win xp i have Hyena 5.7 installed plus Exchange Admin 5.5.In my Hyena's Exchange 5.5 column the "Enable User Manager Extensions for Exchange Integration" is checked.
    The weird thing is:
    When i right click a user,go to properties, then click the Exchange Prperties button it calls for the Mailbox properties using my Exchange 5.5 and everything is ok.
    However-when i right click a user,go to Exchange Functions and then Mailbox Properties(which suppose to do the same,right?) it opens a new e-mail using my Outlook 2002 addressed to that user.
    Any suggestions ???
    Thx
Working...
X