Announcement

Collapse
No announcement yet.

Exchange Admin error.......

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Markus Fackler
    replied
    Re: Exchange Admin error.......

    OK thanks for the help,

    this worked for me.

    Markus

    QUOTE]Originally posted by cmccullough:
    <span style="font-weight: bold">I believe this is due to an incompatibility in mapi32.dll between Exchange 5.5 Admin and Outlook. To fix this you will need to:

    Put the copy of mapi32.dll from your Exchange Admin CD (or from your Exchange Server) into the exch\bin directory on your computer.

    </span>[/QUOTE]

    Leave a comment:


  • Guest's Avatar
    Guest replied
    Re: Exchange Admin error.......

    I believe this is due to an incompatibility in mapi32.dll between Exchange 5.5 Admin and Outlook. To fix this you will need to:

    Put the copy of mapi32.dll from your Exchange Admin CD (or from your Exchange Server) into the exch\bin directory on your computer.

    Leave a comment:


  • Markus Fackler
    replied
    Re: Exchange Admin error.......

    I have the same problem here.
    Are there any solutions out ?

    Markus Fackler

    <div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">Originally posted by Sandy Wood:
    <span style="font-weight: bold">Getting a User Manager Extension error trying to create mailboxes or browse to my Recipients container.....the error says "could not load the information service emsabp.dll - I'm running WinXP Pro and a search tells me I've only got emsabp32.dll on my system. Any ideas on how to get around this one? I can check existing users via Hyena by right-clicking their object and choosing Exchange properties...I just can't create new ones......

    Any ideas?</span></div></div>

    Leave a comment:


  • Guest's Avatar
    Guest started a topic Exchange Admin error.......

    Exchange Admin error.......

    Getting a User Manager Extension error trying to create mailboxes or browse to my Recipients container.....the error says "could not load the information service emsabp.dll - I'm running WinXP Pro and a search tells me I've only got emsabp32.dll on my system. Any ideas on how to get around this one? I can check existing users via Hyena by right-clicking their object and choosing Exchange properties...I just can't create new ones......

    Any ideas?
Working...
X